ZATVORITE
pretty woman by Jo logo

Njega noktiju

Pretty Woman ima misiju pružiti neusporedivu njegu noktiju u ugodnoj, opuštajućoj atmosferi, kroz profesionalnu uslugu s izrazito ljubaznim osobljem.

Stigli ste u mjesto gdje se ljepota, udobnost, znanje i personalizirana pažnja kod manikure kombiniraju kako bi stvorili potpuno nezaboravno i pomlađujuće iskustvo. U salonu Pretty Woman našim klijentima, bilo prvima ili dragim stalnim gostima, zajamčena je usluga manikure koja nadmašuju očekivanja.

Pretty woman about image
O.P.I trajni lak zagreb Pretty Women Zagreb
O.P.I trajni lak zagreb Pretty Women Zagreb

Briga o noktima

Važno je voditi brigu o noktima, kutikulima i koži oko noktiju kako biste održali njihovu ljepotu. Ali nije lako to činiti samostalno. Za manikuru se zato brinemo mi! Pretty Woman brine se o jedinstvenom stilu i osobnosti svakog klijenta.

O.P.I trajni lak zagreb Pretty Women Zagreb
suha manikura zagreb Pretty Women Zagreb
Pretty Women Zagreb Klasična i Suha manikura zagreb

Priuštite si luksuzno iskustvo suhe manikure, zaslužujete to!

San svake žene je imati lijepe i njegovane nokte. Pobjegnite u našu urbanu oazu i podrežite, uglancajte i lakirajte nokte. Naš salon za nokte s punom uslugom čini sve da vaš stres nestane. Opustite se dok se mi brinemo o vašim noktima. Dopustite nam da vas odvedemo do čistog blaženstva dajući vašim rukama i noktima njegu punu ljubavi.

suha manikura zagreb Pretty Women Zagreb

TU SMO ZA VAS

Dugogodišnjim radom u području suhe manikure, mi duboko razumijemo koja su vaša očekivanja i uvijek se trudimo da vam pružimo najveće zadovoljstvo pri korištenju bilo koje usluge.

Razmazite se u Pretty Woman salonu noktiju u Zagrebu uz jedinstven tim naših kreativnih profesionalaca!

MANIKURA M/Ž

18€

MANIKURA + TRAJNI LAK

30€

Klasična i Suha manikura Pretty Women Zagreb klasnična pedikura
Pretty woman about image