ZATVORITE
pretty woman by Jo logo

Profesionalna usluga
postavljanja O.P.I.
trajnog laka

Zaboravite na neuredne nokte i odaberite najdražu boju koja će trajati na vašim noktima. Vaši nokti mogu izgledati savršeno uz trajni lak.

Trajni lak se nanosi na vaš nokat i osim isticanja ljepote vaših noktiju, može pomoći ako vam nokti pucaju i listaju se jer daje noktima fleksibilnost no i dodatnu čvrstoću čak i kod najkrhkijih noktiju. Kako trajni lak može trajati tjednima, time vam je omogućeno da imate svoje prirodne, lijepe i izražajne nokte kroz duže vrijeme.

Pretty woman about image
O.P.I trajni lak zagreb Pretty Women Zagreb
Pretty Women Zagreb klasična manikura

Postojanost i preko dva tjedna

U našem radu koristimo O.P.I. trajni lak koji je poznat američki brand visoke kvalitete koji je svijet osvojio postojanošću i preko dva tjedna. Ako žudite za dugotrajnim sjajem, ne tražite dalje od OPI-ja koji pruža trendi kontinuirani sjaj i lako se uklanja.

O.P.I trajni lak zagreb Pretty Women Zagreb
suha manikura zagreb Pretty Women Zagreb
Klasična i Suha manikura Pretty Women Zagreb

Savršena kombinacija za vas

Zamislite dugotrajno nošenje laka bez dugoročne obveze, to je savršena kombinacija za suvremenu ženu, posebno ako radite u području gdje često koristite dodir ili vas predstavljaju vaše ruke

suha manikura zagreb Pretty Women Zagreb

TU SMO ZA VAS

Nokat i područje oko nokta se prije nanošenja OPI trajnog laka priprema s velikom pozornošću. Prirodni nokat se ovim tretmanom ne stanjuje i dodatno ostaje zaštićen ispod trajnog laka.

Razmazite se u Pretty Woman salonu noktiju u Zagrebu uz jedinstven tim naših kreativnih profesionalaca!

MANIKURA + TRAJNI LAK

30€

ESTETSKA PEDIKURA + TRAJNI LAK

40€

Pretty woman about image

Istražite ostale usluge