Pretty woman image Usluge

Trajni lak

Pretty woman image
Pretty woman image Saznajte više
  • Hr
  • En
  • De

Profesionalna usluga postavljanja O.P.I. trajnog laka

Zaboravite na neuredne nokte i odaberite najdražu boju koja će trajati na vašim noktima. Vaši nokti mogu izgledati savršeno uz trajni lak.

Trajni lak se nanosi na vaš nokat i osim isticanja ljepote vaših noktiju, može pomoći ako vam nokti pucaju i listaju se jer daje noktima fleksibilnost no i dodatnu čvrstoću čak i kod najkrhkijih noktiju. Kako trajni lak može trajati tjednima, time vam je omogućeno da imate svoje prirodne, lijepe i izražajne nokte kroz duže vrijeme.

Pretty woman image
Postojanost i preko dva tjedna

U našem radu koristimo O.P.I. trajni lak koji je poznat američki brand visoke kvalitete koji je svijet osvojio postojanošću i preko dva tjedna. Ako žudite za dugotrajnim sjajem, ne tražite dalje od OPI-ja koji pruža trendi kontinuirani sjaj i lako se uklanja.

Savršena kombinacija za vas

Zamislite dugotrajno nošenje laka bez dugoročne obveze, to je savršena kombinacija za suvremenu ženu, posebno ako radite u području gdje često koristite dodir ili vas predstavljaju vaše ruke.

Pretty woman image Pretty woman image Pretty woman image Pretty woman image

Tu smo za vas

Nokat i područje oko nokta se prije nanošenja OPI trajnog laka priprema s velikom pozornošću. Prirodni nokat se ovim tretmanom ne stanjuje i dodatno ostaje zaštićen ispod trajnog laka.

Razmazite se u Pretty Woman salonu noktiju u Zagrebu uz jedinstven tim naših kreativnih profesionalaca!
Manikura + trajni lak

28€ 211.12 kn

Pedikura + trajni lak

35€ 263.55 kn

Pretty woman image

Istražite ostale usluge