Pretty woman image Usluge

Manikura

Pretty woman image
Pretty woman image Saznajte više
  • Hr
  • En
  • De

Njega noktiju

Pretty Woman ima misiju pružiti neusporedivu njegu noktiju u ugodnoj, opuštajućoj atmosferi, kroz profesionalnu uslugu s izrazito ljubaznim osobljem.

Stigli ste u mjesto gdje se ljepota, udobnost, znanje i personalizirana pažnja kod manikure kombiniraju kako bi stvorili potpuno nezaboravno i pomlađujuće iskustvo. U salonu Pretty Woman našim klijentima, bilo prvima ili dragim stalnim gostima, zajamčena je usluga manikure koja nadmašuju očekivanja.

Pretty woman image
Briga o noktima

Važno je voditi brigu o noktima, kutikulima i koži oko noktiju kako biste održali njihovu ljepotu. Ali nije lako to činiti samostalno. Za manikuru se zato brinemo mi! Pretty Woman brine se o jedinstvenom stilu i osobnosti svakog klijenta.

Priuštite si luksuzno iskustvo suhe manikure, zaslužujete to!

San svake žene je imati lijepe i njegovane nokte. Pobjegnite u našu urbanu oazu i podrežite, uglancajte i lakirajte nokte. Naš salon za nokte s punom uslugom čini sve da vaš stres nestane. Opustite se dok se mi brinemo o vašim noktima. Dopustite nam da vas odvedemo do čistog blaženstva dajući vašim rukama i noktima njegu punu ljubavi.

Pretty woman image Pretty woman image Pretty woman image Pretty woman image

TU SMO ZA VAS

Dugogodišnjim radom u području suhe manikure, mi duboko razumijemo koja su vaša očekivanja i uvijek se trudimo da vam pružimo najveće zadovoljstvo pri korištenju bilo koje usluge.

Razmazite se u Pretty Woman salonu noktiju u Zagrebu uz jedinstven tim naših kreativnih profesionalaca!
Manikura

17€ 128.01 kn

Manikura + trajni lak

28€ 211.12 kn

Pretty woman image
Pretty woman image